Terug naar overzicht

Waarom uw huis laten isoleren door Nederland Isoleert

Energie besparen? Uw huis isoleren is een logische eerste stap, waar ook steeds meer mensen voor kiezen. Door goede isolatie bespaart u op uw energiekosten én geniet u van een comfortabele woning. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning.

Van advies tot uitvoer

We helpen u graag met isolatie van begin tot eind. U krijgt altijd een passend advies op maat. Vervolgens gaan we aan de slag met de uitvoering en zijn we betrokken van plaatsing tot nazorg. Isolatie via Nederland Isoleert betekent:

  • Altijd dichtbij: een adviesgesprek gebaseerd op uw persoonlijke situatie
  • Een offerte die helemaal past bij uw woning en energiekosten
  • Professionele installatie door onze bekwame specialisten
  • Gebruik van kwalitatieve producten met SO-kwaliteitscertificaat en KOMO-keurmerk
  • Uitvoer volgens richtlijnen en certificering van INSULA

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag een gratis adviesgesprek aan voor advies op maat.

Nú tijdelijk meer subsidie voor isolatie

De komende tijd isoleert u uw woning extra voordelig dankzij de subsidieverhoging voor isolatie. Voorheen kreeg u ongeveer tot 20% van de investering in isolatie terug. Tussen 1 juni tot 31 december 2020 is dit tot zo'n 30%. Dit is het moment om uw huis te isoleren. Daarnaast geldt voor de isolatiemaatregelen nog steeds een verlaagd btw-tarief. Extra veel voordeel! Nederland Isoleert helpt u graag bij het aanvragen van de subsidie.

Isoleren heeft veel voordelen

Door deze subsidieverhoging heeft u de investering in isolatie sneller terugverdiend! Daarnaast zitten er meer voordelen aan het isoleren van uw woning. Zo bespaart u ieder jaar gemiddeld € 700*. Ook profiteert u van meer wooncomfort, omdat de woning sneller warmer wordt en de warmte langer binnen blijft. En de waarde van uw woning gaat ook nog eens omhoog!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw woning?

Wilt u weten hoeveel voordeel isoleren u oplevert? Onze isolatie-expert rekent het graag voor u uit. Een isolatie-advies op maat kost u niets en u zit nergens aan vast. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

* Genoemde besparingen zijn gebaseerd op een hoekwoning met 3 bewoners en een HR-combiketel, geen isolatie en enkel glas. De werkelijke besparingen hangen af van uw persoonlijke stookgedrag en type woning. Prijspeil: januari 2020. Bron: Milieu Centraal.