Stap 1: Het vooronderzoek

Onze isolatie-expert komt bij u langs en bekijkt of de woning geschikt is voor bodemisolatie. Tijdens het bezoek moet de expert een aantal zaken vaststellen, waaronder:

  • Het oppervlakte en de hoogte van de ruimte
  • Of de kruipruimte toegankelijk is
  •  Of alles goed bereikbaar en vrij (te maken) is

Stap 2: De kruipruimte gereed maken voor isolatie

Onze medewerkers zorgen in eerste instantie dat de kruipruimte gereed is voor isolatie. Dit kan betekenen dat de kruipruimte geëgaliseerd moet worden of dat er een doorgang gekapt of gegraven moet worden. Als de bodem van de kruipruimte goed bereikbaar en vlak genoeg is, kunnen de monteurs starten met het aanbrengen van de parels.

Stap 3: Inblazen van de parels

Als de bodem van de kruipruimte gereed is kunnen de parels in de kruipruimte worden geblazen. In totaal zal er minimaal een laag van 17,5 cm aan parels in de kruipruimte geblazen worden.

 

Stap 4: Opruimen

We zorgen dat we na uitvoering alles goed opruimen en de woning weer netjes achterlaten.

 

Vanwege een technisch probleem zijn de aanvragen voor een adviesgesprek tussen 25 juni 2020 en 1 juli 2020 helaas niet goed bij ons binnengekomen. Onze excuses daarvoor. Heeft u een adviesgesprek aangevraagd en geen bericht gehad over het inplannen van een afspraak? Neem dan contact met ons op of vul het formulier opnieuw in.