Terug naar overzicht

Gegarandeerd de beste isolatie

Goed om te weten: op de materialen die Nederland Isoleert gebruikt zit een ruime garantie. Voor de werkzaamheden die onze monteurs verrichten, geldt hetzelfde.

Beste isolatie van Nederland

Nederland Isoleert gebruikt alleen materialen die zijn voorzien van een ISSO-kwaliteitscertificaat of KOMO-keurmerk. Dit garandeert dat de specificaties en isolatiewaarde die op de verpakking staan, ook echt worden waargemaakt. Zo kunt u erop vertrouwen dat de minerale glaswol die we gebruiken voor spouwmuurisolatie een constante isolatiewaarde behoudt. Ook weet u zeker dat vochtdoorslag is uitgesloten. 

Garantie en certificeringen

Op de isolatiematerialen die wij gebruiken zit een garantieperiode van minstens tien jaar. En ook op onze werkzaamheden zit garantie. We beschikken over certificeringen die aantonen dat we het proces beheersen en de vereiste kwaliteit leveren. Daar worden we regelmatig op gecontroleerd. Lees alles over onze certificeringen.  

Wat valt niet onder onze garantie?

Bent u toch ontevreden over het resultaat van onze werkzaamheden? Dan komen we de problemen natuurlijk kosteloos oplossen. Let op: dit geldt alleen als we niet volgens de richtlijnen hebben gewerkt. Als blijkt dat het probleem is veroorzaakt door een latere verbouwing of doordat er bijvoorbeeld niet goed is geventileerd, dan valt dit niet onder de garantie.

Spouwmuur met ventilatierooster

Soms lijkt het of een probleem te wijten is aan verkeerd uitgevoerde isolatiewerkzaamheden, maar is er toch iets anders aan de hand. Zo kunnen beslagen ramen of vochtplekken op de muur erop wijzen dat uw huis beter geventileerd moet worden. Een ventilatierooster in de spouwmuur kan een oplossing zijn. Onze klantenservice geeft u hier graag meer informatie en tips over. 

Afspraak maken met isolatie-expert

Wilt u besparen op uw energierekening door hoogwaardige isolatie? Maak een afspraak met een van onze experts voor persoonlijk advies en een offerte op maat.

Maak een afspraak