Terug naar overzicht

Gratis advies over isolatie: expert komt bij je thuis

Isoleren is een goede investering in je woning en in jezelf. Want je woning wordt meer waard en je bespaart op je energierekening. Bovendien heb je dankzij goede isolatie geen last meer van tocht en schimmel en ongedierte in huis

Persoonlijk advies over isoleren

Heb je plannen om je huis te isoleren? Of wil je advies over isolatie omdat je benieuwd bent wat isolatie jou oplevert? Maak een afspraak met een van onze isolatie-experts. Onze expert geeft je persoonlijk advies en maakt een offerte op maat. Gewoon bij je thuis. Op een moment dat jou ‘t beste uitkomt. Ook zo fijn: ons isolatieadvies is gratis en je zit helemaal nergens aan vast. 

Nu met subsidie: éxtra voordelig isoleren

De overheid stimuleert mensen om hun woning energiezuiniger te maken. Om isolatie voor jou extra aantrekkelijk te maken, stelt de overheid subsidie beschikbaar. Dit is dus hét perfecte moment om je woning te isoleren. Om gebruik te maken van die subsidie kun je lekker achteroverleunen. Dat regelen wij namelijk voor je. Maak een afspraak met een van onze isolatie-experts en ontdek supersnel wat de voordelen van isoleren voor jouw huis zijn, en wat isoleren precies kost.  

Expert bezoekt jouw woning

Een afspraak met een expert duurt zo’n 30 tot 45 minuten. Tijdens het bezoek loop je samen met de expert een rondje door je huis. Hij bekijkt welke isolatievormen mogelijk zijn voor je kruipruimte, vloeren, muren en dak. En checkt ook of er bijzonderheden, zoals gevelafwerking, spouwvervuiling en bereikbaarheid. Daarnaast worden alle maten opgenomen en genoteerd. Als jullie ronde erop zit, heeft de expert voldoende informatie om jou persoonlijk te adviseren. 

Wat kost isoleren?

Hoeveel isoleren kost, hangt af van meerdere factoren; er zijn verschillende methoden en materialen. Bovendien ziet iedere woning er anders uit en maakt het uit of je bijzonderheden hebt aan je dak, gevel op kruipruimte. Tijdens het adviesgesprek bij jou aan de keukentafel maakt de expert een offerte op maat. Alle isolatiemogelijkheden stemt hij precies af op jouw woning. Je weet dus precies wat de kosten zijn om je woning (deels) te laten isoleren.

De expert vertelt je alles wat je moet weten over isoleren. Als je hem na zijn bezoek uitzwaait, weet jij precies: 

  • welke voordelen isoleren in jouw woning heeft;
  • uit welke isolatiemogelijkheden je kunt kiezen;
  • wat de kosten zijn.

Eenvoudig afspraak maken voor isolatieadvies

Een afspraak maken voor advies over isoleren is heel makkelijk. Laat je naam en adresgegevens achter, en wij nemen binnen twee dagen telefonisch contact met je op. Krijgen we je niet meteen te pakken, dan sturen we je een mailtje. Een afspraak is zo gemaakt. Voor je het weet zit je samen met onze expert aan je keukentafel of op de bank. Na akkoord op de offerte kunnen we al binnen tien dagen bij je langskomen om je kruipruimte, muren, vloeren en/of dak te isoleren.

Maak een afspraak