Terug naar overzicht

Gratis advies over isolatie: expert komt bij u thuis

Isoleren is een goede investering in uw woning en in uzelf. Want uw woning wordt meer waard en u bespaart op uw energierekening. Bovendien heeft u dankzij goede isolatie geen last meer van tocht en schimmel en ongedierte in huis

Persoonlijk advies over isoleren

Heeft u plannen om uw huis te isoleren? Of wilt u advies over isolatie omdat u benieuwd bent wat isolatie u oplevert? Maak een afspraak met een van onze isolatie-experts. Onze expert geeft u persoonlijk advies en maakt een offerte op maat. Gewoon bij u thuis. Op een moment dat u ‘t beste uitkomt. Ook zo fijn: ons isolatieadvies is gratis en u zit helemaal nergens aan vast. 

Nu met subsidie: éxtra voordelig isoleren

De overheid stimuleert mensen om hun woning energiezuiniger te maken. Om isolatie voor u extra aantrekkelijk te maken, stelt de overheid subsidie beschikbaar. Dit is dus hét perfecte moment om uw woning te isoleren. Om gebruik te maken van die subsidie kunt u lekker achteroverleunen. Dat regelen wij namelijk voor u. Maak een afspraak met een van onze isolatie-experts en ontdek supersnel wat de voordelen van isoleren voor uw huis zijn, en wat isoleren precies kost.  

Expert bezoekt uw woning

Een afspraak met een expert duurt zo’n 30 tot 45 minuten. Tijdens het bezoek loopt u samen met de expert een rondje door uw huis. Hij bekijkt welke isolatievormen mogelijk zijn voor uw kruipruimte, vloeren, muren en dak. En checkt ook of er bijzonderheden, zoals gevelafwerking, spouwvervuiling en bereikbaarheid. Daarnaast worden alle maten opgenomen en genoteerd. Als de ronde erop zit, heeft de expert voldoende informatie om u persoonlijk te adviseren. 

Wat kost isoleren?

Hoeveel isoleren kost, hangt af van meerdere factoren; er zijn verschillende methoden en materialen. Bovendien ziet iedere woning er anders uit en maakt het uit of u bijzonderheden hebt aan uw dak, gevel op kruipruimte. Tijdens het adviesgesprek bij u aan de keukentafel maakt de expert een offerte op maat. Alle isolatiemogelijkheden stemt hij precies af op uw woning. U weet dus precies wat de kosten zijn om uw woning (deels) te laten isoleren.

De expert vertelt u alles wat u moet weten over isoleren. Als u hem na zijn bezoek uitzwaait, weet u precies: 

  • welke voordelen isoleren in uw woning heeft;
  • uit welke isolatiemogelijkheden u kunt kiezen;
  • wat de kosten zijn.

Eenvoudig afspraak maken voor isolatieadvies

Een afspraak maken voor advies over isoleren is heel makkelijk. Laat uw naam en adresgegevens achter, en wij nemen binnen twee dagen telefonisch contact met u op. Krijgen we u niet meteen te pakken, dan sturen we u een mailtje. Een afspraak is zo gemaakt. Voor u het weet zit u samen met onze expert aan de keukentafel of op de bank. Na akkoord op de offerte kunnen we al binnen tien dagen bij u langskomen om uw kruipruimte, muren, vloeren en/of dak te isoleren.

Maak een afspraak