Terug naar overzicht

Hoogwaardige isolatie? Let op keurmerken en certificeringen!

Als je je huis laat isoleren, wil je graag zeker weten dat dat goed gebeurt. Nederland Isoleert beschikt over alle vereiste certificeringen voor de beste isolatie. Dat betekent dat al onze medewerkers deskundig en betrouwbaar zijn en dat we alleen materialen met een keurmerk gebruiken. 

Het verschilt per huis en per situatie welke vorm van isolatie het meest geschikt is. Daarom komt een van onze experts altijd eerst bij jou thuis een opname doen. Op basis hiervan krijg je een eerlijk en transparant advies over de mogelijkheden. Dit vooronderzoek is echt een voorwaarde om onze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Het is ook een vereiste vanuit de certificeringsinstanties.

Hoogwaardige isolatie

Hoe goed een isolatieproduct ook is, bij de keuze en het verwerken van het product kan het toch fout gaan. Alleen als isolatiemateriaal op de juiste manier wordt toegepast, krijg je hoogwaardige isolatie. En alleen dan profiteer je van voordelen als kostenbesparing en een behaaglijker huis. Nederland Isoleert werkt daarom alleen met monteurs die volledig gediplomeerd zijn en precies weten wat ze doen. Bovendien zijn we aangesloten bij twee certificeringsinstanties die erop toezien dat we de werkzaamheden goed uitvoeren. 

  1. Insula

    Insula certificeert alleen die bedrijven die kunnen aantonen dat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Om de kwaliteit te garanderen, voert Insula onaangekondigde controles uit op locatie. De experts controleren dan het isolatieproduct en de werkzaamheden.

  2. SKG-IKOB

    SKG-IKOB is de nationale keurings- en certificeringsinstantie voor spouwmuurisolatie. Het SKG-IKOB controleert wekelijks bij tientallen huizen of de isolatie goed is uitgevoerd.

Goedgekeurde producten

Voor elke vorm van isolatie kiezen wij het juiste materiaal. Alle materialen die wij gebruiken, zijn voorzien van het ISSO-kwaliteitscertificaat en KOMO-keurmerk. Dit garandeert dat de productomschrijving op de verpakking klopt. Bovendien weet je zeker dat de beloofde isolatiewaarde daadwerkelijk wordt waargemaakt.

Afspraak maken met isolatie-expert

Wil jij besparen op je energierekening door hoogwaardige isolatie? Maak een afspraak met een van onze experts voor persoonlijk advies en een offerte op maat.

Maak een afspraak