Isolatie levert je direct voordeel op. Je woning isoleren is goed voor je portemonnee, je wooncomfort én het milieu. Met isolatie bespaar je zo’n 30% op je jaarlijkse energierekening, daarmee verdien je je investering snel terug. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun woning beter te laten isoleren.

Nederland Isoleert werkt daar hard aan mee. Met onze isolatiecollectieven ben je 25% voordeliger uit dan bij andere aanbieders. Samen maken we heel Nederland buurt voor buurt energiezuiniger. Ook jij kunt vandaag nog starten met energie besparen!

Waarom isoleren?

Met een betere isolatie bespaar je jaarlijks honderden euro’s op je energierekening. Isoleren is bovendien een makkelijke manier om je woning en je woonplezier te verbeteren. Niet goed geïsoleerde huizen hebben een hoog energieverbruik, omdat ze veel warmte verliezen via de ramen, daken, gevels en vloeren.

Hoe beter je je huis isoleert, hoe meer je bespaart en hoe sterker je comfort toeneemt. In een goed geïsoleerde woning slaat de verwarming minder vaak aan en verbruik je minder gas. Dus stoot je minder CO₂ uit. Een geïsoleerd huis tocht bovendien minder en is koeler in de zomer en warmer in de winter. Je hebt minder condens op de ramen en houdt geluidsoverlast buiten de deur. In een energiezuinig huis woon je gewoon veel fijner!

Waar wacht je op? Doe mee aan ons isolatiecollectief!

Waarom collectief isoleren?

Meedoen aan ons isolatiecollectief levert jou direct voordeel op. Collectief isoleren betekent dat je tot wel 25% voordeliger uit bent. Dat is pas besparen!

Wat is een isolatiecollectief?

In heel Nederland hebben we isolatiecollectieven. In één keer pakken we een hele wijk, dorp of stad aan en voorzien de woningen van isolatie. Zo werken we efficiënt en besparen we enorm op de kosten. Dat voordeel delen we met plezier met iedereen die deelneemt aan ons isolatiecollectief.

Er is altijd wel een isolatiecollectief bij jou in de buurt. Ga ook collectief energie besparen! Want met zijn allen bespaar je meer.

Waarom Nederland Isoleert?

Wij zijn het grootste isolatiebedrijf van Nederland. We werken snel, voordelig en door het hele land. Iedere week starten we nieuwe isolatiecollectieven, omdat we optimaal willen bijdragen aan een duurzame samenleving. Want daar krijgen wij energie van! Die verduurzaming gaat sneller als je het samen doet. En voordeliger, want je bespaart tot wel 25% op je isolatiekosten.

Wij leveren een topkwaliteit isolatie voor een eerlijke prijs. Daarbij krijg je van ons ook nog een wow-ervaring cadeau. Dat verdien je, het gaat tenslotte wel om je huis. Iedere dag zet ons hele team zijn beste beentje voor om jou positief te verrassen. We leveren vakwerk, doen wat we beloven en voeren alles snel en netjes uit, zonder rommel of gedoe. Tevreden over ons werk, dat zijn we pas als jij dat bent!

Wat kost isoleren van je woning?

Twijfel je of isoleren voor jou interessant is? Dan is het goed om te weten dat de kosten van isoleren meevallen. En dat je ieder jaar opnieuw een mooi bedrag bespaart op je energierekening. Gemiddeld verdien je de investering in de isolatie van je huis in 3 tot 5 jaar terug. Niet voor niets noemt Milieu Centraal woningisolatie een van de grootste klappers om je milieubelasting te verlagen én je kosten te verminderen.

Wat kan ik besparen als ik mijn huis laat isoleren?

Isolatie zorgt ervoor dat je flink bespaart op je energierekening. Milieu Centraal berekende hoeveel je ongeveer per jaar bespaart met isolatie. In een tussenwoning bespaar je met spouwmuurisolatie bijvoorbeeld 260 euro per jaar. In een grote vrijstaande woning is je besparing gemiddeld 1.000 euro per jaar. Hoe meer isolatiemaatregelen je neemt, hoe meer je bespaart. Stel je voor hoeveel je dan kunt besparen en hoe je comfort zal toenemen!

Hoeveel jij in jouw huis precies kunt besparen door je isolatie te verbeteren, is niet zo 1-2-3 te zeggen. Meerdere factoren spelen daarbij een rol. Hoe goed is je woning al geïsoleerd? Hoe zuinig verwarm jij je huis? Welke isolatiemethode kies je? En welke isolatiematerialen kies je? Materialen met een hoge isolatiewaarde zijn vaak een slimme keuze. Ze besparen meer energie, terwijl de extra kosten over het algemeen meevallen.

Een goed isolatie-advies is dus maatwerk. Onze expert komt met plezier bij je langs om de mogelijkheden te bekijken en om uit te rekenen hoe groot jouw voordeel is. Dat advies kost je niets en je zit nergens aan vast. Beloofd.

Welke soorten isolatie zijn er?

Er zijn meerdere isolatiemethodes:

Iedere isolatiemethode heeft zijn eigen kenmerken, isolatiewaarde en kostenplaatje. Onze isolatie-expert geeft je graag vrijblijvend advies hierover.

Welke isolatiemethode is mogelijk in mijn huis?

Welke isolatie jou het meeste voordeel oplevert, hangt af van de huidige isolatie van je huis. Wat valt er precies te verbeteren? En op welke plaats in huis verlies je de meeste warmte? Ook je budget speelt natuurlijk een belangrijke rol. Misschien wil je beginnen met de meest voordelige vorm van isolatie, zoals spouwmuurisolatie. Of pak je het groots aan en laat je je huis van bodem tot dak isoleren? Alles is mogelijk.

Onze adviseurs adviseren graag welke isolatie het best bij jouw situatie past. En hoeveel voordeel het jou oplevert als je je huis beter laat isoleren. Dit advies is helemaal gratis en je zit nergens aan vast. Gewoon even doen dus! Want je kunt vandaag nog beginnen met energie besparen.

Hoe wordt isolatie aangebracht?

Dat is per isolatiemethode weer anders. Onze aanpak hebben we beschreven bij de verschillende isolatiemethodes die we aanbieden. Uiteraard kan onze isolatie-expert je hier ook alles over vertellen in een vrijblijvend adviesgesprek over isolatie.

Hoe werkt isoleren?

Voor we bij jou thuis aan de slag gaan, voeren we een grondige inspectie uit. We barsten van de ervaring en weten dus precies wat we doen. Daardoor hebben we de klus meestal binnen 1 dag geklaard. We werken netjes, denken met je mee en nemen je alles uit handen bij de isolatie. Gegarandeerd geen rommel, gedoe of rompslomp dus. Meer over onze werkwijze lees je bij de verschillende isolatiemethodes.

Ik wil mijn huis laten isoleren, hoe pak ik dat aan?

Een slimme keuze! Een investering in isolatie levert veel meer rendement op dan je geld op een spaarrekening laten staan. Hoe beter je huis geïsoleerd is, hoe meer voordeel het je oplevert.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze isolatie-experts. Dan krijg je precies te horen welke isolatiemethode bij jouw situatie past en hoeveel voordeel isolatie jou oplevert. Dat adviesgesprek kost je niets. En je zit nergens aan vast. Beloofd.

Krijg ik subsidie op de isolatie van mijn huis?

Sinds september 2019 is de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) weer van kracht. Dit houdt in dat je als woningeigenaar subsidie kunt aanvragen voor de isolatie van je huis wanneer je twee of meer energiebesparende maatregelen treft. Lees meer over de SEEH​.

Hoe kan ik subsidie op isolatie aanvragen?

Dat is in iedere gemeente anders geregeld. Op de website van jouw gemeente staat precies hoe je dat aanpakt. En wat je nodig hebt.

Vraag in ieder geval de subsidie al aan vóór je je woning laat isoleren en wacht het akkoord van je gemeente af. Dat kan een paar weken duren, maar dan weet je wel precies waar je aan toe bent en op welke subsidiebijdrage je kunt rekenen.

Ik krijg subsidie op isolatie, en nu?

Krijg je subsidie van je gemeente, laat dat ons dan direct weten, dan plannen we je opdracht in. Let op: je gemeente betaalt de subsidie pas als wij klaar zijn met het isoleren van je huis. Je betaalt dus eerst de factuur aan ons en daarna krijg je de subsidiebijdrage van je gemeente.

Vraag vrijblijvend advies aan onze isolatie-expert