Isolatie levert u direct voordeel op. Uw woning isoleren is goed voor uw portemonnee, wooncomfort én het milieu. Met isolatie bespaart u zo’n 30% op de jaarlijkse energierekening, daarmee verdient u uw investering snel terug. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun woning beter te laten isoleren.

Nederland Isoleert werkt daar hard aan mee. Samen maken we heel Nederland energiezuiniger. Ook u kunt vandaag nog starten met energie besparen!

Waarom isoleren?

Met een betere isolatie bespaart u jaarlijks honderden euro’s op uw energierekening. Isoleren is bovendien een makkelijke manier om uw woning en woonplezier te verbeteren. Niet goed geïsoleerde huizen hebben een hoog energieverbruik, omdat ze veel warmte verliezen via de ramen, daken, gevels en vloeren.

Hoe beter u uw huis isoleert, hoe meer u bespaart en hoe sterker het wooncomfort toeneemt. In een goed geïsoleerde woning slaat de verwarming minder vaak aan en verbruikt u minder gas. Dus stoot u minder CO₂ uit. Een geïsoleerd huis tocht bovendien minder en is koeler in de zomer en warmer in de winter. U heeft minder condens op de ramen en houdt geluidsoverlast buiten de deur. In een energiezuinig huis woont u gewoon veel fijner!

Waar wacht u op? Profiteer van de voordelen van isoleren!

Waarom  isoleren?

Het isoleren van uw woning levert u direct voordeel op. De besparing op de energierekening merkt u direct. Dat is pas besparen!

Waarom Nederland Isoleert?

Wij zijn het grootste isolatiebedrijf van Nederland. We werken snel, voordelig en door het hele land. Iedere week isoleren we tientallen woningen, omdat we optimaal willen bijdragen aan een duurzame samenleving. Want daar krijgen wij energie van!

Wij leveren een topkwaliteit isolatie voor een eerlijke prijs. Daarbij krijgt u van ons ook nog een wow-ervaring cadeau. Dat verdient u, het gaat tenslotte wel om uw huis. Iedere dag zet ons hele team zijn beste beentje voor om u positief te verrassen. We leveren vakwerk, doen wat we beloven en voeren alles snel en netjes uit, zonder rommel of gedoe. Tevreden over ons werk, dat zijn we pas als u dat bent!

Wat kost isoleren van uw woning?

Twijfelt u of isoleren voor u interessant is? Dan is het goed om te weten dat de kosten van isoleren meevallen. En dat u ieder jaar opnieuw een mooi bedrag bespaart op uw energierekening. Gemiddeld verdient u de investering in de isolatie van uw huis in 3 tot 5 jaar terug. Niet voor niets noemt Milieu Centraal woningisolatie een van de grootste klappers om de milieubelasting te verlagen én uw kosten te verminderen.

Wat kan ik besparen als ik mijn huis laat isoleren?

Isolatie zorgt ervoor dat u flink bespaart op uw energierekening. Milieu Centraal berekende hoeveel u ongeveer per jaar bespaart met isolatie. In een tussenwoning bespaart u met spouwmuurisolatie bijvoorbeeld 260 euro per jaar. In een grote vrijstaande woning is uw besparing gemiddeld 1.000 euro per jaar. Hoe meer isolatiemaatregelen u neemt, hoe meer u bespaart. Stelt u voor hoeveel u dan kunt besparen en hoe uw wooncomfort zal toenemen!

Hoeveel u in uw huis precies kunt besparen door de isolatie te verbeteren, is niet zo 1-2-3 te zeggen. Meerdere factoren spelen daarbij een rol. Hoe goed is uw woning al geïsoleerd? Hoe zuinig verwarmt u uw huis? Welke isolatiemethode kiest u? En welke isolatiematerialen kiest u? Materialen met een hoge isolatiewaarde zijn vaak een slimme keuze. Ze besparen meer energie, terwijl de extra kosten over het algemeen meevallen.

Een goed isolatie-advies is dus maatwerk. Onze expert komt met plezier bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en om uit te rekenen hoe groot uw voordeel is. Dat advies kost u niets en u zit nergens aan vast. Beloofd.

Welke soorten isolatie zijn er?

Er zijn meerdere isolatiemethodes:

Iedere isolatiemethode heeft zijn eigen kenmerken, isolatiewaarde en kostenplaatje. Onze isolatie-expert geeft u graag vrijblijvend advies hierover.

Welke isolatiemethode is mogelijk in mijn huis?

Welke isolatie u het meeste voordeel oplevert, hangt af van de huidige isolatie van uw huis. Wat valt er precies te verbeteren? En op welke plaats in huis verliest u de meeste warmte? Ook uw budget speelt natuurlijk een belangrijke rol. Misschien wilt u beginnen met de meest voordelige vorm van isolatie, zoals spouwmuurisolatie. Of pakt u het groots aan en laat u uw huis van bodem tot dak isoleren? Alles is mogelijk.

Onze adviseurs adviseren graag welke isolatie het best bij uw situatie past. En hoeveel voordeel het u oplevert als u uw huis beter laat isoleren. Dit advies is helemaal gratis en u zit nergens aan vast. Gewoon even doen dus! Want u kunt vandaag nog beginnen met energie besparen.

Hoe wordt isolatie aangebracht?

Dat is per isolatiemethode weer anders. Onze aanpak hebben we beschreven bij de verschillende isolatiemethodes die we aanbieden. Uiteraard kan onze isolatie-expert u hier ook alles over vertellen in een vrijblijvend adviesgesprek over isolatie.

Hoe werkt isoleren?

Voor we bij u thuis aan de slag gaan, voeren we een grondige inspectie uit. We barsten van de ervaring en weten dus precies wat we doen. Daardoor hebben we de klus meestal binnen 1 dag geklaard. We werken netjes, denken met u mee en nemen u alles uit handen bij de isolatie. Gegarandeerd geen rommel, gedoe of rompslomp dus. Meer over onze werkwijze leest u bij de verschillende isolatiemethodes.

Ik wil mijn huis laten isoleren, hoe pak ik dat aan?

Een slimme keuze! Een investering in isolatie levert veel meer rendement op dan geld op een spaarrekening laten staan. Hoe beter uw huis geïsoleerd is, hoe meer voordeel het u oplevert.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze isolatie-experts. Dan krijgt u precies te horen welke isolatiemethode bij uw situatie past en hoeveel voordeel isolatie u oplevert. Dat adviesgesprek kost u niets. En u zit nergens aan vast. Beloofd.

Krijg ik subsidie op de isolatie van mijn huis?

Sinds september 2019 is de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) weer van kracht. Dit houdt in dat u als woningeigenaar subsidie kunt aanvragen voor de isolatie van uw huis wanneer u twee of meer energiebesparende maatregelen treft. Lees meer over de SEEH​.

Hoe kan ik subsidie op isolatie aanvragen?

Dat is in iedere gemeente anders geregeld. Op de website van uw gemeente staat precies hoe u dat aanpakt. En wat u nodig heeft.

Vraag in ieder geval de subsidie al aan vóór u uw woning laat isoleren en wacht het akkoord van uw gemeente af. Dat kan een paar weken duren, maar dan weet u wel precies waar u aan toe bent en op welke subsidiebijdrage u kunt rekenen.

Ik krijg subsidie op isolatie, en nu?

Krijgt u subsidie van uw gemeente, laat dat ons dan direct weten, dan plannen we de opdracht in. Let op: uwgemeente betaalt de subsidie pas als wij klaar zijn met het isoleren van uw huis. U betaalt dus eerst de factuur aan ons en daarna krijgt u de subsidiebijdrage van de gemeente.

Vraag vrijblijvend advies aan onze isolatie-expert