Nederland Isoleert verduurzaamt Nederland – Help mee!

Sinds onze oprichting in 2012 heeft Nederland Isoleert een duidelijk doel voor ogen: De verduurzaming van de Nederlandse woningvoorraad versnellen. Als we op deze manier doorgaan duurt het nog 40 jaar voordat alle woningen in Nederland geïsoleerd zijn. Dat kan en moet anders.

In een korte tijd zijn we uitgegroeid tot een top-3 isolatiespeler in Nederland, maar het gaat ons nog niet snel genoeg. Onze doelstelling is om binnen 10 jaar alle huizen in Nederland geïsoleerd te hebben. Dat is niet alleen belangrijk voor het milieu, maar ook voor het comfort van uw woning en uiteraard ook voor de portemonnee. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Daarnaast hebben we momenteel vestigingen in Meppel, Den Bosch en Vlaardingen en reiken onze activiteiten tot in heel Nederland. Met ons gemotiveerde en getalenteerde team helpen we iedere dag mensen met het besparen van energie. En dat doen we met bijzonder veel plezier!

Iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Dagelijks zijn wij met z’n allen bezig om het bedrijf te verbeteren en verder te laten groeien. De werksfeer is hierbij open en informeel. Ons actuele vacatureoverzicht vind je aan de onderkant van deze pagina. Staat je droombaan er momenteel niet tussen, maar wil je jezelf graag bij ons onder de aandacht brengen? Stuur dan een open sollicitatie naar flextra@nederlandisoleert.nl. Je ontvangt altijd een reactie. Wil je telefonisch contact opnemen? Bel dan naar 033 472 0252.

Customer Care outbound medewerker

Onderhoud- en storingsmonteur

Bodem isolatiemonteur

Dak isolatiemonteur

Vloer isolatiemonteur

Vanwege een technisch probleem zijn de aanvragen voor een adviesgesprek tussen 25 juni 2020 en 1 juli 2020 helaas niet goed bij ons binnengekomen. Onze excuses daarvoor. Heeft u een adviesgesprek aangevraagd en geen bericht gehad over het inplannen van een afspraak? Neem dan contact met ons op of vul het formulier opnieuw in.